Labelstaff Kiss On The First Date ”Nikki”

NikkiNikki kommer från kennel Labelstaff och vi hade äran att få vara delaktiga vid födseln av denna lilla solstråle.

Hon föddes sist av åtta valpar och fick lite extra hjälp att komma igång genom att uppfödaren sög ut slem ur hennes lungor, därav namnet Kiss On The First Date.

Nikki är en hund med mycket stort hjärta och mycket humor. Hon ställer upp till 100% på allt man ber henne om och gör det med en konstant viftande svans. Att leka är Nikkis favoritsyssla, framförallt med bollar och dragkamper.

Nikki har haft en lysande utställningskarriär och brukar ofta vara en publikfavorit med sin härliga attityd. Hon tog som junior flertalet CERT och har idag titeln Svensk Utställningschampion.

Att tävla med denna fröken är ett nöje då hon alltid är glad och tycker det är kul att visa upp sig, hon spexar gärna till det inne i ringen med en liten snurr eller ett skutt för att påkalla lite extra uppmärksamhet.

Nikki är den som gärna sitter i knät och stjäl en puss eller två. När barnen leker, ligger hon gärna mitt i vägen och ställer upp på de lekar de bjuder in henne på.

Nikki är mentalbeskriven och visade under sitt MH att hon är en dam som gärna går och ber om lite hjälp men löser sedan alla moment utan problem och utan kvarstående rädslor. Hon är helt oberörd av skott.

Nikki är mamma till Ice Age kullen.

Nikki

Född: 2011-10-14

Regnr: SE61067/2011

Far: S24025/2007 SEUCH Bullseye American Dream

Mor: S58507/2008 Qvintåsgården Bambi

Höjd: 37 cm

Vikt: 14 kg

L2HGA: Clear by parents

HC: Clear by parents

Öga: UA 2013-08-19

Bett: Korrekt saxbett

HD/ED: C/0

MH: Känd mental status, 1: på skott

Meriter: 2 x BIR valp, 3 x BIM Valp, 2:a Bästa tikvalp 6-9 månader Rasspecialen 2012, 16 x excellent, 10 x CK, 4 x CERT, 1 x R-CERT, 3 x BIM, SE UCH RLDN