Valpköp

ValpAtt köpa valp är ett stort beslut. För en lång tid framöver ska du ansvara för en fyrfota individ, både vad det gäller skötsel, omvårdnad, motion och när det inte blir som man riktigt tänkt sig.

Med valp följer även kostnader i form av foder, försäkringar, planerade och oplanerade veterinärbesök. Det är därför viktigt att tänka igenom sitt beslut ordentligt och som uppfödare förbehåller vi oss rätten att välja våra valpköpare.

Vi vill bidra till att ni som valpköpare kommer få ett långt och lyckligt liv tillsammans med er hund och kommer alltid finnas till hands om önskemål finns.

Det viktigaste för oss är att alla valpar ska få ett livslångt och bra hem men vi ser gärna att ni har intresse för utställning och eller någon form av träning med era hundar.
Vi rekommenderar alla valpköpare att gå valpkurs för att få en bra start tillsammans och bygga grunden för en fungerande allmänlydnad.

Är ni intresserade av valp, är ni alltid välkomna att höra av er. Skriv ett mail och presentera er och vad ni kan erbjuda en valp samt era tankar kring valpköp.
Låter det som att ni kan erbjuda ett bra hem, är ni välkomna att hälsa på.

Vi kommer inte sälja några valpar över telefon. Ett personligt besök är obligatoriskt.

Läs gärna på om rasen innan ni kommer och skriv gärna ner eventuella frågor då det är lätt att man glömmer av sig när man träffar hundarna.
Har du frågor eller är nyfiken på rasen Staffordshire Bullterrier är du alltid välkommen att höra av dig samt komma och träffa våra hundar.

Våra valpar kommer vid leverans vara:

– Veterinärbesiktigade
– Registrerade i Svenska Kennelklubben
– ID märkta
– Vaccinerade
– Avmaskade
– Dolda fel-försäkrade i Agria
– Vana vid barn och andra djur

I valpköp ingår:

– Valppaket
– MH beskrivning (vid kullMH arrangerat av oss)
– 1 års medlemskap i Staffordshire Bullterrierklubben
– Kennelträffar
– Livslång support